OPŠTINA OBEZBEDILA PAKETIĆE ZA 611 ŠKOLARACA

APATIN DRUŠTVO VESTI

Danas je u višenamenskoj sali Osnovne škole Žarko Zrenjanin u Apatinu za decu od prvog do četvrtog razreda organizovana podela novogodišnjih paketića koje je za mališane obezbedila lokalna samouprava. Okupljenim učenicima obratila se Nada Zdravković, direktorka osnovne škole koja je rekla da je veoma ponosna na sve njih i da su ove godine ostvarili dobre rezultate pa su zbog toga opština Apatin i Deda Mraz rešili da im podele paketiće.

-Drago mi je što ste ovde da propratite ovaj veseo događaj, pre svega delimo knjižice, a naša opština se potrudila da mališanima obezbedi i podeli paketiće. Raduju se deca, a i mi smo zadovoljni zbog ovoga jer do sada ovo nije bila praksa pa bih želela da se još jednom zahvalim organizatorima.- rekla je Nada Zdravković.

Na kraju svoje izjave Nada Zdravkovi, direktorka osnovne škole Žarko Zrenjanin je svoj deci i svim građanima opštine Apatin poželela srećne novogodišnje i Božićne praznike.

FONO Nada Zdravković

Podela paketica u osnovnoj skoli, nova godina (12)

Marko Đumić, sekretar Skupštine opštine Apatin je pozdravio mališane i poželeo im da u narednoj godini budu još bolji i uspešniji.

-Veliko mi je zadovoljstvo i čast što mi je pripala prilika da vas sve pozdravim ispred lokalne samouprave i da vam poželim da u narednoj godini ostvarite još bolji uspeh u školi. Odmorite se lepo na raspustu i želim vam sve najlepše povodom predstojećih praznika. – izjavio je Đumić.

Podela paketica u osnovnoj skoli, nova godina (7) Podela paketica u osnovnoj skoli, nova godina (13) Podela paketica u osnovnoj skoli, nova godina (11) Podela paketica u osnovnoj skoli, nova godina (5) Podela paketica u osnovnoj skoli, nova godina (6) Podela paketica u osnovnoj skoli, nova godina (4) Podela paketica u osnovnoj skoli, nova godina (3) Podela paketica u osnovnoj skoli, nova godina (2) Podela paketica u osnovnoj skoli, nova godina (1) Podela paketica u osnovnoj skoli, nova godina (8) Podela paketica u osnovnoj skoli, nova godina (9) Podela paketica u osnovnoj skoli, nova godina (10)