ОПШТИНА АПАТИН ФИНАНСИРА МАТУРСКО ВЕЧЕ СРЕДЊОШКОЛЦИМА

APATIN DRUŠTVO SOMBOR SRBIJA VESTI

-Сматрамо да сада, када смо сви заједно показали велику одговорност кроз поштовање мера и пре свега вакцинацију, имамо прилику и да нашој деци надокнадимо многе тренутке дружења које им је епидемија коронавируса одузела. Општина Апатин је одлучила да организује и финансира матурско вече за све матуранте средњих школа наше општине, а део програма ће поред локалних извођача бити и Јован Перишић, изјавио је Радован Ћукић заменик председнице општине Апатин, рекавши да је општинско Веће на данашњој седници подржало ову одлуку.

-Желимо пре свега да уприличимо нашој деци прославу матуре како би им остала у сећању до краја живота. Желимо да кроз тренутке радости које им припремамо, за тренутак забораве на све оно што су пропустили. Учинићемо све да буду задовољни, поручио је Ђукић.

Он је још подсетио да Општина Апатин годинама уназад награђује најбоље ученике. -Носиоце Вукових диплома ишли су на наградна путовања, а најбољи са разних такмичења добијали многе вредне награде. Тренутно смо у великој кампањи којом желимо да апатинске средње школе буду пуне ђака од септембра, те да у годинама које су пред нама створимо од наше општине један озбиљан средњошколски центар, рекао је заменик председнице општине Апатин Радован Ђукић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *