OO SNS APATIN-ILIJA BURSAĆ NASTAVLJA DA VODI ODBORNIČKU GRUPU SNS-A U APATINSKOJ SKUPŠTINI

APATIN POLITIKA SOMBOR SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

SNS je danas saopštila da glasine koje šire “određeni politički krugovi” u Apatinu u vezi  “Ostavke Ilije Bursaća ” nisu istinite.

U saopštenju SNS-a se navodi da je, nakon gotovo dve godine uspešnog rada na čelu OO SNS, Ilija Bursać odlučio da se povuče sa mesta poverenika i da je o tome obavestio članove Opštinskog odbora, kao i predsednika stranke g. Aleksandra Vučića.

“Bursać je svoju odluku obrazložio činjenicom da je pobedom SNS na izborima ispunio zacrtani cilj, te da je ponosan što je od 2014. godine do danas uspeo da izgradi apatinski odbor kao jedan od najbolje organizovanih u Vojvodini. On smatra da je logično da predsednik opštine, g. Radivoj Sekulić, kao osoba koja je na izborima dobila najveću podršku Apatinaca, preuzme rukovođenje Opštinskim odborom.”, navodi se.

Između ostalog se navodi da Ilija Bursać nastavlja rad kao šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u SO Apatin, za šta je dobio podršku Opštinskog odbora i centralnih organa stranke.Saopštenje u celosti možete preuzeti OVDE.

Ilija Bursać