ОО ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ АПАТИНУ ОТВОРИО СВОЈЕ ПРОСТОРИЈЕ

APATIN POLITIKA SOMBOR SRBIJA VESTI

Странка Јединствене Србије отворила је нове просторије у Апатину. Свечаном отварању присуствовали су руководство, чланови и симпатизери странке. Гости на отварању су били председник Извршног Одбора ПОЈС Милан Радовановић, председник Градског одбора ЈС Сомбора и потпредседник извршног одбора Покрајинског одбора Вукашин Елез, потпредседница Покрајинског одбора ЈС Наташа Златковић и председник ОО ЈС Оџака Зоран Станојевић.

– Од када у Апатину функционише Јединствена Србија нисмо имали канцеларију. Моја сугестија је била да обезбедимо свој простор. По добијању ових просторија у згради бившег суда морали смо их прво реновирати јер су биле запуштене. Уз труд мојих сарадника Боре Ћерана, Миленка Ракића, Дане Медића, Горана Мирића, Алберта Кемењија, Ђоку Глумца и мене, санирали смо просторије. Инвентар у просторије сам донирао као лични допринос странци, рекао је Ђуро (Ђоко) Кораћ, председник Општинског одбора ЈС Апатин, који је пре три месеца прихватио дужност са циљем да помогне члановима и ојача странку. Према његовим речима до сада су направили значајне помаке којима су сви у странци задовољни, као и руководство из Покрајине.

– Општински одбор Јединствене Србије у Апатину наставио је ради и следи програм и оне идеје које је утемељио и спроводи наш председник Драган Марковић Палма. Он је од малог града Јагодине направио озбиљан културни и друштвено-политички центар. На територији Јагодине бесплатан је превоз. То би у Апатину значило да људи бесплатно путују у Сонту, Пригревицу, Купусину, Свилојево и Апатин. У Јагодини људи који немају средстава имају право на бесплатно лечење, бепслатан превоз на специјалистичке прегледе и бесплатно лечење у клиничким центрима. Наш циљ је да наставимо са таквим програмима и радом у Апатину и у Војводини, рекао је Вукашин Елез, потпредседник Извршног одбора ПО ЈС.

Општински одбор Јединствене Србије у Апатину постоји од 2007. године и до сада је на локалне изборе увек излазио у коалицији. Према речима Ђоке Кораћа раде на томе да ојачају странку и самостално изађу на локалне изборе.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *