OLIMPIKOVCI DOMINIRAJU U SOS I MINI MAXI LIGAMA

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Fudbaleri apatinskog Olimpika ove zime u pauzi između jesenjeg i prolećnog dela prvenstva lige Područnog Fudbalskog Saveza Sombor koja se igra na otvorenim terenuma učestvuje na kako bi se fudbalskim žargonom reklo na “dva fronta” , sve Olimpikove generacije igraju SOS ligu budućih šampiona u Somboru na kojoj beleže fenomenalne rezultate.

Kada se pogledaju trenutne tabele po generacijama čak u tri generacije apatinci zauzimaji prve pozicije i to sa tri najstarije generacije 2004,2005 i 2006. Dve generacije su na drugim pozicijama i imaju šanse za prvo mesto generacije 2007 i 2009 dok je generacija 2008 na trećem mestu. Ostalo je jos samo tri kola do kraja lige tako da će Olimpik zavrsiti takmičenje kao najuspešniji klub u okviru Sos lige. Prvaci igraju zavrsni turnir za prvaka države koji se igra na Zlatiboru.

U okviru Mini Maksi Lige koja se igra i Odžacima, Olimpik nastupa sa dve generacije. Generacija 2004 je trenutno na prvoj poziciji dok je generacija 2006 završila ligaski deo takmičenja na drugom mestu i čeka plej of sa pozicije dva.