ОЛИМПИК ШАМПИОН СОС ЛИГЕ

APATIN SPORT VESTI

Протеклог викенда у сомборском Спортском центру “Оранге” игране су завршне утакмице СОС лиге будућих шампиона за генерације 2006 и 2007. годиште.
Апатински Олимпик је дошао до саме завршнице у обе селекције и тако већ направио велики успех.
Међутим освајачи лиге претходне сезоне , нису се тиме задовољили.
У суботу, у финалној утакмици за 2006 годиште састали су се апатински Олимпик и ТСЦ из Тополе.
Утакмица је завршена победом Олимпика, резултатом 5:4.
Сјајан меч у коме је Олимпик водио 5 пута и на крају заслужено освојио прво место и резервисао карту за Златибор где ће бити одржано државно првенство.
У генерацији 2007. годиште састали су стари ривали и сигурно једне од најбољих екипа у држави у том узрасту, Олимпик и Спектар.
Ове утакмице традиционално су интересантне и узбудљиве. Није било другачије ни у недељу у СЦ “Оранге”. Олимпик је победа од један разлике водила у мајсторицу , а победа од два гола и више до првог места.
Већ у трећем минуту утакмице Спектар је повео 1:0 што је још више отежало посао младим Апатинцима. Поред гостујућег терена, Олимпик је против себе имао и домаћинско суђење, али они су јуначком и тимском игром успели да преброде све препреке и на крају заслужено победе резултатом 2:1.
У последњим секундама меча била је прилика да Олимпик дође до убедљивије победе.
И поред чињенице да Олимпик има бољу гол разлику, овај резултат доноси још један сусрет, прецизније “мајсторицу” која ће 06.априла одлучити победника лиге за генерацију 2007. годиште.
Генерације 2008. г и 2009.г су такође забележиле победе и улазе у последње коло лиге са шансама да се боре за прво односно друго место.

Извор-Олимпик

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *