OLIMPIK OSVOJIO DVE MEDALJE NA DRŽAVNOM PRVENSTVU

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Prethodna tri dana na Zlatiboru se igrao završni turnir za prvaka Srbije u okviru “SOS lige budućih šamoiona” čiji je glavni pokrovitelj sportska televizija “SOS kanal”, a Olimpik iz Apatina nastupio je sa četiri generacije.

Olimpikovci su ponovo osvetlali obraz Apatina i u konkurenciji dvanaestogodišnjaka ili ti 2005. godišta osvojili prvo mesto. Olimpik je sve utakmice podebio ubedljivum rezultatima. U finalnom meču savladana je škola fdbala “Odr iz Petrovaradina” sa 4:0.

Generacija 2004. je zabeležila 4 pobede i samo jedan poraz u polufinanom meču od ekipe Sport 99 iz Novog Pazara, dok je generacijama 2006. i 2009. falilo je malo sreće da uđu u borbu za medalju.

Ovo je istorijski uspeh za FK Olimpik jer je ovo prva sezona u kojoj se Apatinci takmiče u “SOS ligi budućih šampiona” i odmah je osvojeno prvo mesto u Srbiji.

Ovo prvo i treće mesto u držvi, nije došlo tek tako. Trenerski kadar Olimpika radi iz dana u dan , već nekoliko godina studiozno i posvećeno svoj posao , a rezultat toga su ovi uspesi.

Fudbalski klub Olimpik se zahvaljuje roditejima koji sve aktivnosti Kluba ispraćaju i pružaju maksimalnu podršku svojim fudbalerima i trenerima.

Klub se zahvaljuje i opštini Apatin na vrednoj donaciji.

Narednog vikenda apatinski Olimpik će pokušati da se pokaže i kao dobar organizator turnria u fudbalu za mađe kategorije. Spektakl je u najavi jer su ekipe poput Partizana, Crvene Zvezde, Spartaka i mnogih drugih zvučnih imena potvrdili učešće na Olimpikovom turniru.

FullSizeRender (1) FullSizeRender (2) FullSizeRender (3)