OLIMPIK DONEO APATINU ZLATO

APATIN FUDBAL SOMBOR SPORT SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA
Fudbaleri apatinskog Olimpika  2004. godišta učestvovali su u proteklog vikenda na velikom medjunarodnom turniru “Hiroš fotszifestival 2014“ u madjarskom gradu Kečkemetu. Na turniru je učestvovalo 32 ekipe iz Madjarske,Ukrajine, Rumunije i Srbije.
Apatinci su bili u grupi sa dva madjarska prvoligaša i Debrecinom i KTE Kečkemetom i Kiskunfelegyhazi.
Olimpik je zauzeo drugo mesto u grupi i u 1/8 finala se sastao sa školom fudbala Hiroš iz Kečkemeta, apatinci su blistali i slavili 4:0.
U 1/4 finalu turnira pala je i Bekeščaba takodje 4:0.
U polufinalu turnira Olimpik je odmerio snagu sa predstavnikom Rumunije
Sepsuszentgyorgy. Olimpik je ponovo dominirao i slavio u polufinalu 4:0!
U finalu su se apatinski plavo beli sastali sa domaćom ekipom KTE Kečkemet, sa kojima su inače bili u grupi.
I pored pristrasnog sudjenja Olimpikovi dečaci su odigrali izvanredno i zasluženo pobedili 2:1 i osvojili turnir u konkurenciji 32 ekipe.
Fudbaleri su nagradjeni medaljama, peharima i to jedan stalni, a jedan prelazni pehar koji ih obavezuje da i sledeće godine dodju u Kečkemet na turnir.
Nakon turnira Olimpikovi fudbaleri su bili gosti F.K. KTE Kečkemet na prvenstvenoj utakmici i na kojoj su na početku apatinski dečaci izašli zajedno na teren sa fudbalerima KTE Kečkemeta i Dunajvaroši.

Ovo je veliki uspeh za sve u F.K. Olimpik , ujedno i ohrabrenje za predstojece izazove koji slede, a to su već u sredu i nedelju turniri u Kljajicevu i Sivcu.

Olimpik, Apatin, Prvi na turniru u Kečkemetu, Mađarska (2) Olimpik, Apatin, Prvi na turniru u Kečkemetu, Mađarska (4) Olimpik, Apatin, Prvi na turniru u Kečkemetu, Mađarska (5) Olimpik, Apatin, Prvi na turniru u Kečkemetu, Mađarska (6) Olimpik, Apatin, Prvi na turniru u Kečkemetu, Mađarska (1)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.