ODRŽANA SEDNICA UPRAVNOG ODBORA ZAVIČAJNOG UDRUŽENJA LIČANA “NIKOLA TESLA”

APATIN DRUŠTVO VESTI

Na sednici Upravnog odbora Zavičajnog udruženja Ličana “Nikola Tesla” iz Apatina konstatovano je da se mora raditi na pronalaženju prostirija radi što kvalitetnijeg rada.

Pošto je Apatin poznat po tome da je grad ličana konstatovano je da se radi na učlanjenju novih članova. Svaki građanin koji oseća potrebu ima pravo da pristupi jednom ovakovom zavičajnom udruženju, a može se i lično obratiti svim članovima odbora među kojima su: Rade Medić, Jovo Bokan, Milan Škrbić, Petar Bursać, Milan Lavrnić, Stevo Drača i Mile Đukuć.

– Članarina je simbolična, a za 2013. godinu iznosi 200 din na godišnjem nivou. U zavičajnom udruženju Ličana biće svi angažovani – rekao je Jovo Bokan, predsednik UO Zavičajnog udurženja Ličana “Nikola Tesla”.

Kako navode u ovom udruženju, pružiće se svesrdna pomoć oko organizovanja Ličke olimpijade, a u planu je traženje lokacije za izgradnju ličke kuće za čiju izgradnju će se konkuristai kod pristupnih fondova. Uduženje Ličana “Nikola Tesla” apeluje na sve sugrađane da se u ovom udruženju osećaju dobrodošlima i da će sve sugestije i predlozi upotpuniti rad udruženja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *