ODRŽANA PROMOCIJA KNJIGE NEMANJE STAROVIĆA

APATIN KULTURA VESTI VOJVODINA

U Narodnoj biblioteci Miodrag Borisavljević u Apatinu sinoć je održana promocija romana “Sa druge strane” Nemanje Starovića. Ovaj roman se žanrovski može odrediti kao kriminalistički.

Utemeljen je na realnim događajima i fikciji samog pisca, a radnja i likovi romana smešteni su u Novi Sad poslednje decenije prošloga i prve decenije i po ovoga veka.

-Zavhvaljujem se Apatincima koji su u ovolikom broju došli na promociju knjige, osećam se divno i drago mi je da smo u ovom prelepom ambijentu apatinske biblioteke održali promociju. – rekao je Starović.

Prema njegovim rečima autoru romana je sve dozvoljeno sem da bude dosadan i da je prema reakcijama publike prvi test prošao. Na pitanje da li će roman “Sa druge strane” doživeti svoj nastavak, Starović kaže kako je ovo delo jedna zaokružena celina i da se nada da će doživeti iteraciju u vidu dramskog teksta ili scenarija. – Što se tiče daljeg književnog rada ja se sa njim, svakako bavim i nadam se da će mi vreme i brojne obaveze dozvoliti da se tome malo više posvetim u budućnosti. Eto mogu da kažem da svakako nastavljam sa pisanjem i da oni čitaoci koji budu zadovoljni ovim štivom, da će imati priliku da nešto slično čitaju i u budućnosti. – izjavio je Nemanja Starović.

FONO Nemanja Starović

Nemanja Starovic, promocija knjige, sa druge strane, roman (4) Nemanja Starovic, promocija knjige, sa druge strane, roman (1) Nemanja Starovic, promocija knjige, sa druge strane, roman (8) Nemanja Starovic, promocija knjige, sa druge strane, roman Nemanja Starovic, promocija knjige, sa druge strane, roman (2) Nemanja Starovic, promocija knjige, sa druge strane, roman (7) Nemanja Starovic, promocija knjige, sa druge strane, roman (6) Nemanja Starovic, promocija knjige, sa druge strane, roman (5) Nemanja Starovic, promocija knjige, sa druge strane, roman (3)