ODRŽANA GODIŠNJA SKUPŠTINA OO SRS APATIN

APATIN POLITIKA VESTI VOJVODINA

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke Apatin održao je 16 godišnju skupštinu, 22. maja  2014. godine u prostorijama Opštinskog sindikata u glavnoj ulici. Na Skupštini je usvojen Izveštaj o radu Opštinskog odbora u periodu između dva zasedanja skupštine, koji je podneo VD predsednika Opštinskog odbora Mirko Cvjetićanin. Podnet je finansijski izveštaj, izvršen je i izbor Komisije za finansijski nadzor za narednih godinu dana. Takođe je izabrano i 10 novih članova Opštinskog odbora SRS, što su delegati Opštinske skupštine SRS javnim glasanjem prihvatili, kao i plan rada do narednog zasedanja Skupštine.

Prisutnim delegatima i gostima obratili su se: predsednik Okružnog odbora SRS-a Milan Ćuk,VD predsednika OO SRS-a Apatin Miran Cvjetićanin i potpredsednik Opštinskog odbora SRS-a Apatin, Perica Popić.
Popić je tokom izlaganja rekao kako je SRS iz Apatina smelo ušla u predizbornu kampanju za republičke izbore održane 16-og marta ove godine.
-I pored toga što je na snazi bila apsolutna i totalna medijska blokada,pri tom mislim  na medije sa nacionalnom frekvencijom,i pored činjenice da partiji nije odobren kredit kako bi finansirali kampanju,i pored saznanja da je stranku pred same izbore napustio dugogodišnji predsednik Opštinskog i Okružnog odbora, SRS je u apatinskoj opštini ostvarila rezultat vredan pažnje,odnosno cenzus koji zasigurno garantuje motiv za daljnju borbu i opstanak na političkoj sceni rekao je Popić.

Zajednička poruka svih govornika je da SRS postoji kao plod ideologije,a ne interesa i da je upravo to prvi i osnovni preduslov opstanka Stranke .SRS pored svih problema, funkcioniše besprekorno i diše punim plućima. –Očekujemo  skori povratak prof.dr Vojislava Šešelja,  poručuju radikali.

Skupština SRS-a Apatin 2014 Skupština SRS-a Apatin 2014

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.