ОДРЖАНА АУДИЦИЈА ЗА ТАКМИЧЕЊЕ У РИТМУ ЕВРОПЕ

APATIN KULTURA VESTI ZANIMLJIVOSTI

У великој сали Kултурног центра данас је одржана аудиција за младе Апатинце који ће учествовати на дечијем музичком такмичењу „Србија у ритму Европе“. Kао и претходне три године апатински основци ће се такмичиити у конкуренцији 20 градова и општина које ће представљати 20 земаља Европе, Израел и Аустралију.

-Општина Апатин трећу годину заредом подржава манифестацију “Србија у ритму Европе” и заиста ми је драго да имамо поново велики одзив деце која су заинтересована да учествују у овом такмичењу као певачи, тако као и плесачи. Надам се да ће организатори на данашњој аудицији изабрати оне који су најбољи и који ће наш град представљати као и до сада у најбољем светлу. Овогодишњи домаћин је град Врање, а ми шаљемо наше учеснице у нади да ће општина Апатин имати ту част у следећој сезони. – каже заменица председника општине Апатин Дубравка Kораћ.

Са децом на аудицији раде стручна лица која им помажу да најбоље припреме сценски наступ. Публика ће као и ранијих година ово такмичење пратити у директном преносу на телевизији Прва.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *