ODRŽANA 17. SEDNICA SO APATIN, POZNATI DOBITNICI OKTOBARSKE NAGRADE

APATIN POLITIKA VESTI

Povodom Dana oslobođenja opštine Apatin danas je održana 17. sednica SO Apatin na kojoj je usvojen dnevni red od četiri tačke. Odbornici su između ostalog usvojili predlog odluke o dodeli nagrade „24. oktobar“ najzaslužnijim pojedincima i organizacijama sa teritorije opštine, kao i razmatranje prvih izmena i dopuna programa raspolaganja zemljišta u javnoj svojini na teritoriji opštine Apatin za 2017. godinu.

Minutom tišine odbornici su na početku sednice odali počast nedavno preminulom odborniku Socijalističke partije Srbije , Zoranu Ignacu nakon čega se nastavilo sa dnevnim redom.

U nastavku sednice, zamenica predsednika SO Apatin Nika Petrović iznela je predlog odluke o dodeli nagrade ” 24. oktobar”. Prema ovoj odluci ovogodišnji dobitnici su preduzeće “Melisa farm” iz oblasti privrede, iz sporta posthumno Goran Nesvanulica Klipi, iz oblasti kulture i obrazovanja nagradu će primiti KUD „Mažoret“ iz Sonte, a nagradu iz oblasti humanitarnog i socijalnog rada Ernst Jeger. Njima će ova priznanja biti uručena večeras na svečanoj akademiju koja će se održati u velikoj sali Doma kulture u Apatinu.

Na sednici su još usvojene i kadrovske izmene u školskom odboru OŠ „Žarko Zrenjanin“ Apatin.

sedamnaesta sednica opstine Apatin, so apatin, 17 sednica (6) sedamnaesta sednica opstine Apatin, so apatin, 17 sednica (4) sedamnaesta sednica opstine Apatin, so apatin, 17 sednica (1)