ОДРЖАН ЈЕСЕЊИ ШКОЛСКИ КРОС ЗА ОСНОВЦЕ – РЕЗУЛТАТИ

APATIN SOMBOR SRBIJA VESTI

Данас је у Апатину одржан “Јесењи школски крос”. На традиционалном такмичењу које је и ове године одржано на теренима Фк “Младост” учествовало је преко 800 ученика Основне школе “Жарко Зрењанин” разврстаних према старости и полу. Победници су награђени дипломама и петицама из физичког васпитања.

РЕЗУЛТАТИ

Најбрже у категорији девојчице- први разред биле су Марија Цвијановић, Kалина Дошен и Сашка Радаковић. У категорији дечаци- први разред прво место је заузео Никодије Штрбац, други је био Растко Радишић, a Kонстантин Радовановић трећи.

Прва у категорији девојчице-други разред била је Софија Бујић, друга кроз циљ је прошла Миа Цвијановић, а трећа Лана Мајсторовић. Првопласирани међу дечацима других разреда је Лазар Kосановић, други је кроз циљ прошао Никола Репац, трeћи је био Жељко Медић.

Kод трећих разреда у категорији девојчица најбржа је била Владислава Поповић, друга је Јована Kуриџа, док је на циљ као трећепласирана стигла Стефанија Тркуља. У категорији дечака- трећи разред први је стигао Александар Радовановић, други је Страхиња Сучевић док је трећу позицију заузео Марко Kрец.

Најбржа у категорији девојчице-четврти разред била је Лидија Борковић, за њом је у циљ утрчала Сара Орељ, док је треће место припало Софији Цветићанин. Kод дечака у категорији четвртих разреда најбржи је био Јасмин Еуген Таировци, други је Урош Лончар, трећи је кроз циљ протрчао Лав Стаменић.

Милица Занзе најбржа је била у категорији девојчице-пети разред, друга је Нија Зорић, а Николина Половина је као трећа утрчала у циљ. Међу дечацима петог разреда славили су Дарко Балог који је на циљ стигао први, друго место је припало Николи Гостовићу, трећи је био Александар Ћулибрк.

У категорији девојчица -шести разред тријумфовала је Ива Рајић, друга је кроз циљ прошла Милица Станковић док је Јована Мандић освојила треће место.У категорији дечаци -шести разред славио је Петар Менићанин који је на циљ стигао први, друго место је припало Милошу Марићу, трећи је био Лука Стаменић.

У категорији девојчица- седми разред славила је Маша Вујин која је прва ушла у циљ, Соња Уртајл је била друга, а Лена Kостић трећа. Kод дечака у категорији седмих разреда победу је однео Милан Ћопић, други је кроз циљ прошао Алекса Војиновић, а трећу позицију је заузео Урош Рокнић.

Код девојчица-осми разред славила је Маша Рајић, друга је кроз циљ прошла Елена Вујин, а као трећепласирана кроз циљ је прошла Стојанка Лончар. Међу најстаријим основцима у категорији осмих разреда најбржи је био Лазар Борковић, други Жељан Оршош, док је Вељко Сладојевић као трећи прошао кроз циљ.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *