ОДРЖАН ЈЕСЕЊИ КРОС ЗА ОСНОВЦЕ

APATIN SPORT VESTI

На стадиону апатинске Младости одржан је традиционални јесењи крос ученика Основне школе Жарко Зрењанин.

У конкуренцији девојчица првих разреда, најбржа је била Стефанија Тркуља, друго место освојила је Јована Ковачевић, а треће Петра Миличић. Међу дечацима најбржи је био Александар Радовановић, други је био Марко Крец, а трећи Страхиња Сучевић.

Сара Орељ је била најбржа у конкуренцији других разреда, друго место припало је Лидији Борковић, а треће Софији Цветићанин. Међу дечацима, најбржи је био Урош Лончар, други је на циљ стигао Немања Србљанин, а трећи Милан Смиљанић.

У конкуренцији девојчица из трећих разреда, прво место освојила је Милица Занзе, друго Николина Половина, а треће Мија Зорић. Од дечака најбржи је био Урош Мандић, друго место освојио је Дарко Балог, а треће Лука Ђурић.

У трци четвртих разреда, најбржа девојчица била је Ива Рајић, друго место припало је Елени Ћопић, а треће Милици Станковић. Од дечака, најбржи је био Милош Дрековић, друго место освојио је Немања Ковачевић, а треће Петар Менићанин.

У конкуренцији петих разреда, од девојчица најбржа је била Лена Рајић, друга је кроз циљ прошла Ања Ковачевић, а трећа Тара Рађеновић. У конкуренцији дечака прво место освојио је Милан Ћопић, друго Саша Бајић, а треће Дамир Хомолка.

У трци шестих разреда победила је Сања Рајшић, друга је била Маша Рајић, а трећа Тара Личина. Од дечака победу је однео Владимир Занзе, друго место је освојио Вељко Сладојевић, а треће Лазар Борковић.

Лана Марић је била најбржа од девојчица из седмих разреда. Друго место освојила је Ивана Мицаји, а треће Ана Шашић. Од дечака прво место је освојио Никола Јеротијевић, друго Милан Сладић, а треће Габриел Петровић.

У конкуренцији осмих разреда, од девојчица најбржа је била Нађа Бараћ, друго место је освојила Јелена Дабић, а треће Дуња Мирић. Код дечака, први је био Дејан Рокнић, други Немања Ступар, а трећи Небојша Јовановић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.