Najnovije vesti
Početna » VESTI » APATIN » ODRŽAN DRUGI PČELARSKI BAL
ODRŽAN DRUGI PČELARSKI BAL

ODRŽAN DRUGI PČELARSKI BAL

Drugi „Pčelarski bal“ održan u subotu okupio je oko 150 ljudi, pčelara, ljubitelja meda, uglednih ljudi grada, koji su na ovaj način pokazala zanimanje za ovu vrstu esnafskog posla, koja u Apatinu ima dugu tradiciju.

-Ovo je način da se okupimo, da nas bude što više, da pokažemo da priroda u ovom našem podneblju, pruža veliku šansu da se svi zajedno, udružimo, na dobrobit pčelarske zajednice  i ljudi, koji su odlučili da se bave ovom poslom da li iz hobija ili sa namerom ozbiljnijeg biznisa. O dobrobiti meda nema šta da dodamo-Rekao je Rade Stavenavić, predsednik udruženja pčelara „Dunav“ iz Apatina i dodao da će ovaj bal ostati tradicija.

Uz bogatu večeru koja je priređena u sali restorana „Čović“ organizovana je i bogata tombola sa preko 100 nagrada. Bal se nastavio tokom cele noći uz., muziku „Dunavskih bisera“.

Autor: Radio Dunav

Radio Dunav Apatin 98.7 Mhz

Comments are closed.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top