ODRŽAN „BEACH FEST 2014“

APATIN DRUŠTVO VESTI
Kancelarija za mlade opštine Apatin, povodom obeležavanja Svetskog dana mladih, 12. avgusta, uspešno je organizovala celodnevni sportsko-zabavni program na plaži kod restorana „Plava ruža“ pod nazivom „Beach Fest 2014“.
Po završetku turnira u odbojci na pesku uz učešće 12 ekipa usledio je javni čas zumbe. Brojne članice Fitnes kluba „S-fit“ iz Sombora i Apatina na čelu sa Sanjom Milošević, licenciranim instruktorom zumbe, kao i okupljeni posmatrači, proveli su uz zanimljive, plesne koreografije.
Muzički deo programa počeo je nastupom tročlane rep grupe „KBLO 4“, a zatim su se do jutarnjih sati smenjivali nastupi lokalnih didžejeva i gostujućeg DJ dvojca iz Novog Sada. Brojni prisutni vidno su uživali družeći se i đuskajući sve vreme. Nastupili su: DJ Cvele /// Bad Trip Team, po prvi put RuLLe b2b Infe Kcija, Night Addicts /// Future Groove DJs, XPerience Team (DJ Dexter & DJ Zli Wuk) iz Novog Sada, koji su ujedno proslavili šestu godišnjicu rada, kao i Joshh? /// Future Groove DJs.
Ciljevi manifestacije, koju je posetilo oko hiljadu ljudi iz apatinske opštine i okruženja, bili su promocija sporta, zabava i druženje mladih, kao i afirmacija mladih talenata. Posetioci su pohvalili kompletan program i organizaciju manifestacije, a mladi su izrazili želju da se ona ponovi i sledeće godine, jer, kako kažu, nema dovoljno zabava uz tehno muziku za koju postoji veliko interesovanje.
KZM opštine Apatin ovaj datum obeležila je petu godinu zaredom. Ovogodišnji Međunarodni dan mladih obeležen je otvaranjem pitanja u oblasti mentalnog zdravlja mladih i dostupnosti usluga u tom kontekstu, skretanjem pažnje na stigmatizaciju i diskriminaciju. Omladinske organizacije i aktivisti širom sveta obelažavaju ga kulturnim manifestacijama, sportskim takmičenjima, koncertima, radionicama i predavanjima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.