ОДЛИЧАН НАСТУП ДУШАНА СВИЛАРА ПОВОДОМ ДАНА ЖЕНА

APATIN DRUŠTVO VESTI

Поводом Дана жена, у апатинском Дому културе, организован је наступ Душана Свилара, младог певача, који је давне 1997. године као најмлађи учесник однео прво место на музичком такмичењу „Звезде Гранда“.

Душан потиче из породице музичара. Један од његових певачких узора је Здравко Чолић.

Први јавни наступ имао у градској већници Суботице на фестивалу посвећеном љубави и вину. Извео је песму „Љубав, Богом дана“. За победника треће сезоне такмичења Звезде Гранда проглашен је на концерту на Ташмајдану 15. септембра 2007. године. Марта месеца 2013. године са песмо Спас је учествовао на Беосонгу 2013. где је и у полуфиналу и у финалу освојио друго место.

Душан Свилар је апатинску публику „купио“ самим изласком на сцену, где је поздравио Апатинце, на један топао и присан начин.

-Ово није моје прво гостовање у Апатину, мислим да су биле у питању „Апатинске рибарске вечери“, знате како је, старим ја, време ме стварно стиже, у сваком случају се сећам да сам био у Апатину и то више пута, кроз осмех је рекао Свилар.

Песме су се током вечери низале једна за другом: Мирис дуња, У љубав вјере немам, Ко ти гризе образе, Наташа…

Публика је певушила старе хитове, подржавши младог певача после сваке нумере аплаузом.

На крају вечери, певач је на бис враћен на сцену.

Концерт Душана Свилара прошао је у одличном расположењу и сасвим сигурно ће остати у лепом сећању како њему тако и многобројним посетиоцима.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *