ODBOJKAŠICE APATINA U SUBOTU PRED SVOJIM NAVIJAČIMA OTVARAJU SEZONU

APATIN ODBOJKA SPORT VESTI

U premijernom meču Prve Vojvođanske ženske  lige OK „Apatin“ u subotu u 15 časova, u Hali o.š. Žarko Zrenjanin dočekuje „Merkur“ iz Bačke Palanke. Ove sezone u Prvoj ligi takmičiće se deset ekipa.

Već na startu mladu ekipu Apatina čeka teško iskušenje jer im na megdan dolazi jedna od najkvalitetnijih i najiskusnijih ekipa u ligi „Merkur“ iz Bačke Palanke. U toku prošle sezone u odbojkaškom klubu „Apatin“ napravljena je smena generacije,tim je potpuno podmlađen i Apatinke kao najmlađa ekipa  u ligi  imaju ujedno i tim na koji mogu računati duži vremenski period.

U ekipi Apatina ističu da svi jedva čekaju da počne prvenstvo, a za protivnika u prvom kolu imaju   tim koji je po kvalitetu jedan od glavnih favorita za titulu. Apatinke su vredno  radile tokom pripremnog perioda, kostur ekipe je iskusniji za jednu sezonu .Radi se o izuzetno talentovanim djevojčicama, za koje će se uz pravilan rad i sticanje neophodnog igračkog iskustva, tek čuti. 

Cilj kluba je opstanak u ligi,i da se održi nivo koji je klub imao u poslednjoj deceniji.Na potezu Apatin- Novi Sad jedino je ŽOK Vrbas u višem rangu takmičenja od odbojkaškog kluba Apatin.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.