ОД СУТРА ДОПУНА СРЕДСТВА ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈУ

APATIN DRUŠTVO VESTI

По налогу Општинског штаба за ванредне ситуације, Јавно комунално предузеће „Наш дом“ од сутра, 09. априла 2020. године наставља акцију поделе натријум хипохлорита домаћинствима на територији општине Апатин. За разлику од претходне поделе када су волонтери ишли од куће до куће и делили дезинфекционо средство, грађани ће по нове количине овог средства морати сами да дођу. Према речима Небојше Смиљанића, директора ЈКП „Наш дом“, грађани у самом Апатину ће натријум хипохлорит моћи да преузму у просторијама комуналног предузећа, док ће мештани насељених места то моћи да ураде у Месним заједницама.

-Сви Апатинци који су потрошили дезинфекционо средство и желе да узму нових пет литара, треба да позову ЈКП „Наш дом“ на број телефона 025/772-415 како би се најавили и добили термин када да дођу по раствор за дезинфекцију. Иста процедура важи и за мештане апатинских села, с’ тим што они треба да назову своје Месне заједнице на следеће бројеве: Пригревица 822-539, Сонта 792-958, Свилојево 797-005 и Купусина 787-070, појаснио је Смиљанић. Он је напоменуо да је овакав начин рада осмишљен како би се избегле гужве на местима где ће се вршти точење натријум хипохлорита.

Из ЈКП „Наш дом“ напомињу да је неопходно да грађани са собом понесу канистере за дезинфекционо средство које су добили у претходној подели, или другу амбалажу запремине пет литара.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.