OD NAREDNE SEZONE ODBOJKAŠI I ODBOJKAŠICE APATINA U PRVOJ VOJVOĐANSKOJ LIGI

APATIN ODBOJKA SPORT VESTI

Od 1. jula odbojkašice i odbojkaši Apatina su na više nego zasluženoj pauzi.U sad već prethodnoj sezoni odbojkaši Apatina su sa maksimalnim učinkom osvojili prvo mesto u Drugoj Vojvođanskoj ligi i plasirali se u Prvu Vojvođansku ligu.Ovo je peta titula za muški tim a postignuta je u sezoni kad klub slavi jubilej 15 godina od osnivanja kluba.Vredan pažnje je i rezultat u Kupu Vojvodine gde su se odbojkaši Apatina plasirali među osam najboljih klubova u Vojvodini.Ženska ekipa Apatina je  u sezoni 2012-2013 dobila”A Licencu” odbojkaškog saveza Srbije koja je ujedno najveća licenca koju jedan klub može da ima i koju uglavnom imaju samo klubovi Super lige.

Pionirke odbojkaškog kluba Apatin su u sezoni 2012-2013 osvojile prvo mesto u Regionalnoj ligi Vojvodine,Kadetkinje su se na Kadetskom prvenstvu Vojvodine  plasirale medju osam najboljih klubova u VojvodiniI,dok su seniorke u svojoj prvoj sezoni u Prvoj Vojvođanskoj  ligi ostvarile plasman u sredini tabele uz napomenu da su daleko najmlađa ekipa u ovom rangu takmičenja i jedan od retkih klubova čiji je tim sastavljen isključivo od domaćih igračica.

Na turnirima u Mini odbojci mlade odbojkašice Apatina su osvojile 24 medalje. Veliki broj igračica je bio biran za najbolje kako na turnirima tako i u ligaškim takmičenjima. OK APATIN je i ove sezone organizovao turnir u Mini Odbojci i Street volley u centru grada gde takmičilo više od 500 devojčica.U klubu trenira više od  100 devojčica, a od meseca septembra biće izvršen i novi upis za sve devojčice koje žele da treniraju odbojku. Odbojkaški klub Apatin je jedini klub u našoj Opštini koji ima i mušku i žensku ekipu  a prvi put u narednoj sezoni obe ekipe će se takmičiti u istom rangu takmičenja.

OK Apatin je jedan od retkih klubova u Vojvodini koji će imati i mušku i žensku ekipu u Prvoj Vojvođankoj ligi. Početak priprema za novu sezonu 2013-2014 je zakazan za 5. avgust.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *