OD 2:O DO 2:2, MLADOST UMALO NAPRAVILA TOTALNI PREOKRET

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

OFK Mladost iz Apatina je u okviru 16. kola Vojvođanske lige gostovala u Turiji gde je odigrala nerešeno 2:2(1:0) sa ekipom Mladosti.

Apatinci su krenuli dosta bojažljivo u utakmicu pa su domaćini dosta rano došli do prednosti od 1:0 i sa tim rezultatom se otišlo na pauzu. U drugom poluvremenu videli smo potpuno drugačiju ekipu OFK Mladosti, sa više želje, ideja i hrabrosti pa se i situacija na terenu promenila. Ređale su se šanse za goste, ali iz kontre Mladost iz Turije dolazi do prednosti od 2:0 i činilo se završava utakmicu u svoju korist.

Od primljenog gola na terenu su samo igrali Apatinci, mnogo propuštenih prilika za pogodak ali izabranici Zorana Stamenića nisu odustajali. Nagrada je došla preko Đumića koji je smanjio na 2:1, da bi izjednačenje stiglo nekoliko minuta kasnije preko Smiljanića. Mogli su „đavoli“ i do velikog preokreta ali je nedostajalo malo sportske sreće.

Naredno kolo pokazaće karakter mlade ekipe iz Apatina jer im u goste dolazi jedna od najboljih ekipa u ligi Sloga iz Čonoplje. Otežavajuća okolnost za Mladost je izostanak Medića, koji je standardan u prvih 11 na levom beku.