ОБЈАВЉЕН ПЛАН НАДОКНАДЕ ПРОПУШТЕНЕ НАСТАВЕ У АПАТИНCКИМ ШКОЛАМА

APATIN DRUŠTVO VESTI

На Активу директора основних и средњих школа са територије Општине Апатин одржаном 25. фебруара 2020. године донета је одлука о плану надокнаде пропуштеног рада због епидемије грипа. Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице усвоио је предлог Актива директора Општине Апатин и донео одлуку о надокнади пропуштеног образовно-васпитног рада. Према овој одлуци, часови ће бити одрађени на следећи начин:

Током прве недеље надокнаде од 03. до 06. марта 2020. године (уторак, среда, четвртак, петак) извршиће се надокнада првог часа по редовном дневном распореду часова, тако што ће први час трајати 60 минута и уписиваће се у дневник образовно-васпитног рада (електронској форми) као два часа.

У другој недељи надокнаде од 10. до 13. марта 2020. године (уторак, среда, четвртак, петак) биће надокнађен други час по редовном дневном распореду часова, тако што ће други час трајати 60 минута и уписиваће се у дневник образовно-васпитног рада (електронској форми) као два часа.

Од 17. до 20. марта 2020 године (уторак, среда, четвртак, петак) извршиће се надокнада трећег часа по редовном дневном распореду часова тако што ће трећи час трајати 60 минута и уписиваће се у дневник образовно-васпитног рада (електронској форми) као два часа.

Од 24.03. до 27. марта 2020. године (уторак, среда, четвртак, петак) извршиће се надокнада четвртог часа по редовном дневном распореду часова тако што ће четврти час трајати 60 минута и уписиваће се у дневник образовно-васпитног рада (електронској форми) као два часа.

Од 31. марта до 03. априла 2020. године (уторак, среда, четвртак, петак) извршиће се надокнада петог часа по редовном дневном распореду часова тако што ће пети час трајати 60 минута и уписиваће се у дневник образовно-васпитног рада (електронској форми) као два часа.

Од 07. до 09. априла 2020. године (уторак, среда, четвртак,) извршиће се надокнада шестог часа по редовном дневном распореду часова предметне наставе тако што ће шести час трајати 60 минута и уписиваће се у дневник образовно-васпитног рада (електронској форми) као два часа.

Од 21. до 24. априла 2020. године (уторак, среда, четвртак, петак) извршиће се надокнада седмог часа по редовном дневном распореду часова предметне наставе тако што ће шести час трајати 60 минута и уписиваће се у дневник образовно-васпитног рада (електронској форми) као два часа.

Према плану надокнаде пропуштеног образовно-васпитног рада, петак 10.04.2020. ће бити одрађен након распуста, у петак 24.04.2020.

Преостали часови, односно два радна дана (четвртак и петак) биће надокнађени сажимањем градива. Сваки предметни наставник је дужан да до 10. марта 2020. године изврши сажимање наставног плана и програма према броју часова који има у та два дана.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.