OBEZBEDILI 5000 BESPLATNIH KARATA ZA ĐAKE

DRUŠTVO EKONOMIJA SOMBOR SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

SOMBOR- Grad Sombor je u saradnji sa Školskom upravom za Zapadnobački i Severnobački okrug u Somboru obezbedio 5.000 besplatnih karata namenjenih učenicima nižih razreda osnovnih škola na teritoriji grada za predstojeći Sajam peradarstva, koji će, od sutra pa do nedelje, biti održan u gradskoj hali „Mostonga“.
Setove karata načelniku Školske uprave Borislavu Staničkovu uručili su dr Zoran Parčetić, član Gradskog veća za zdravstvenu i socijalnu zaštitu i Đurađ Milanović, član Gradskog veća za obrazovanje.
– Svi učenici od prvog do četvrtog razreda dobiće besplatne ulaznice za Sajam peradarstva. Kroz koordinaciju i saradnju Gradskog veća i Školske uprave obezbedili smo deci mogućnost da posete ovu tradicionalnu manifestaciju – rekao je dr Parčetić, koji je i direktor ovogodišnje izložbe.
Đurađ Milanović je kazao da će Školska uprava ulaznice proslediti direktorima i učiteljima svih osnovnih škola na teritoriji grada. – Nadam se da će sajam ptica biti zanimljiv učenicima i da će tom prilikom nešto novo i interesantno naučiti – veli Milanović.

Sombor ULAZNICE Milanovic, Parcetic i Stanickov