НУДЕ ГОДНУ ДАНА БЕСПЛАТНИХ ЛЕТОВА ЗА ОНЕ КОЈИ ОБРИШУ СВЕ ФОТОГРАФИЈЕ СА ИНСТАГРАМА

ZANIMLJIVOSTI

Авиокомпаније повремено нуде посебне акције и расписују разне наградне игре како би усрећиле своје кориснике, али најновија наградна игра компаније „JetBlue“ укључује необичну одредбу.

Наиме, потребно је обрисати Инстаграм профил и поставити фотографију којом промовишете „JetBlue“ како бисте освојили годину бесплатних летова.

Према службеним правилима, све што треба урадити јесте објавити фотографију с „JetBlue“ хештагом користећи предложак на празном Инстаграму, а након тога свој профил треба учинити јавним како би особље у маркетиншком сектору компаније видело да сте објавили фотографију пре петка, 8. марта.

„JetBlue“ не наводи зашто је потребно да ваш Инстаграм буде очишћен, а важно је истаћи да нису истакли посебна правила у вези с могућношћу архивирања фотографија уместо да их потпуно обришете.

Такође, нису поставили никаква правила о активностима у вези са Инстаграм сториј-ем, тако да и даље можете наставити своје активности тамо.

Међутим, сви корисници треба да знају и то да чак и ако се нађу међу три одабрана добитника, и даље су одговорни за плаћање појединачних пореза и накнада за сваки „бесплатни“ лет, преноси „Verge“.

Аутор: Klix.ba

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.