“НОВОГОДИШЊИ ВАШАРИ” У АПАТИНУ И КУПУСИНИ, А ПОТОМ И ОРГАНИЗОВАН ДОЧЕК 2023. У ЦЕНТРУ ГРАДА

APATIN DRUŠTVO VESTI

Туристичка организација Апатин сада већ традиционално у децембру месецу организује “Новогодишње вашаре”, а поред Апатина, манифестација ће ове године бити одржана и у Купусини.

“Новогодишњи вашар” у Купусини који ће поред продајне изложбе новогодишњих украса, поклона и производа старих заната, пратити и богат културноуметнички програм заказан је за 18. децембар 2022. године. Манифестацију ће у 16 часова отворити “Апатинске мажореткиње”, након чега ће уследити музичка подлога уз аниматоре “Дуо Дуле и Миле”. Најмлађи ће од 16,30 часова моћи да се забаве вожњом саоницама које вуку понији, а од 17 часова ће почети и представа за децу на мађарском језику. Предбожићна приредба под називом “Златна недеља” коју припрема Културноуметничко друштво “Петефи Шандор” ће бити одржана од 18 часова у купусинском Дому културе.

“Новогодишњи вашар” у Апатину ће бити одржан 27. децембра од 17 часова. Започеће наступом “Апатинских мажореткиња”, а за добро расположење ће бити задужени аниматори „Дуо Дуле и Миле“. Пола сата касније почеће програм за децу, која ће моћи да се провозају саоницама које вуку понији. У 18 часова ће бити изведена дечија представа, а у наставку ће бити одржан и концерт за најмлађе под називом “Авантуре летеће гитаре”, у оквиру којег ће Бане Росић извести репертоар прилагођен малишанима.

На манифестацијама у Купусини и Апатину, посетиоци ће по традицији моћи бесплатно да конзумирају топле напитке.

Пријаве заинтересованих излагача за учешће на “Новогодишњим вашарима” могу се поднети до 14. децембра, сваког радног дана у просторијама Туристичке организације Апатин (Трг Николе Тесле 13) или путем телефона на број 025/772-555. Број места је ограничен.

Поред поменутих вашара, Туристичка организација Апатина ће ове године организовати и заједнички дочек 2023. године, који ће бити одржан у улици Српских владара (код “ОТП” банке), а програм ће бити објављен накнадно.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *