НОВО У ГРАДУ- ПРАОНИЦА ВЕША И ПОСТЕЉИНЕ “ПАХУЉИЦА”

APATIN EKONOMIJA SOMBOR VESTI

У Апатину је са радом почела праоница веша и постељине “Пахуљица”.

Праоница се налази у улици Српских Владара на броју 22, а опремљена је савременом опремом којом врши професионалну услугу прања и пеглања веша по повољним ценама.

У понуди су прање, сушење и пеглање веша, постељине, јастука, столњака, ћебади, завеса, као и хемијско чишћење одела, капута, хаљина, венчаница, џемпера, перјаних јакни

Целокупан поступак прања, сушења и пеглања се обавља уз коришћење професионалних машина и врхунских прашакова и омекшивача. Поред физичких лица, услуге прања и пеглања нуде ресторанима, хостелима, апартманима, вртићима, рекретаивним центрима, и свим другим компанијама које имају потребе за таквим услугама.

По робу за прање долазе на кућну адреса, а oпране и опеглане ствари достављају у најкраћем року од момента преузимања. Ова услуга је бесплатна за клијенте са територије Апатина, док се за околна места она наплаћује у зависности од удаљености.

Праоница “Пахуљица” се налази на адреси Српских Владара бр.22 у Апатину, а радно време објекта је од понедељка до петка од 8 до 20 часова. За више информација можете позвати број телефона 067/720-90-90.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *