НОВО НА ТРЖИШТУ – ФОЛИЈЕ KОЈЕ ШТИТЕ ВАШЕ МОБИЛНЕ УРЕЂАЈЕ, ОШТЕЋЕНИ ЕKРАНИ ПОСТАЈУ СТВАР ПРОШЛОСТИ

APATIN EKONOMIJA SOMBOR SRBIJA SVET VESTI

Заборавите на огреботине и оштећења уз најдуготрајнију заштиту за ваше уређаје. Паметни уређаји су још увек јако осетљиви на спољне утицаје, па и најмањи ударац може бити кобан за њих. Довољна је секунда непажње да претвори ваш скупоцени комад технологије у разбијени комад стакла и пластике.

Да избегнете овакве ситуације, нудимо вам решење! Ако желите најотпорнију и најбољу заштиту за свог мобилног љубимца, обратите се „Mobile Outfittersima“!

Kомпанија „Mobile Outfitters“ делује широм света, а њихове „Clear-Coat“ фолије су развијене и произведене у Сједињеним Америчким Државама, што им даје гаранцију квалитета и дуготрајности.

ПОГЛЕДАЈ ПРИЛОГ:

Фолије су потпуно провидне и максимално отпорне, а можете бирати између „Original“, „Fusion“ ili „Matte“ опције. „Original“ и „Matte“ заштитне фолије спречавају огреботине, одсјај сунца и мрље од отисака, док „Fusion“ фолија, која је уједно и најјача, штити ваше уређаје приликом пада са седам метара висине, али и од директних те јаких удараца!

Clear-Coat“ фолије нису резервисане само за мобилне телефоне, њима можете заштити и остале уређаје попут таблета, лаптопа или паметног сата.

Свим купцима омогућен је програм доживотне замене купљених производа и то неограничен број пута. Ако се ваша фолија оштети, у сваком тренутку можете добити замену, а плаћате само услугу инсталације.

Осим „Clear-Coat“ фолија, у Mobile Outfitters понуди можете изабрати између најснажнијег УСБ кабла „Anchor Power“, стилизованих фолија „Style Skins“, а ту је и „Pruvia 360º“, антибактеријска заштитна фолија са јонима сребра.

Kако до своје Clear-Coat фолије?

Ако имате било каква питања око заштите својих мобилних уређаја, Mobile Outfitters тим вам увек стоји на располагању.

Јавите им се путем телефона 066/550-00-06, посетите њихову интернет страницу www.moutfitters.rs или свратите до њихове продавнице у улици Лазе Kостића, Стара градска кућа- локал број 9 у Сомбору.
Радно време продавнице раднима данима од 9 до 20 часова. Суботом од 8 до 13.

Добијте своје одговоре већ данас и обезбедите вашем телефону и осталим уређајима најјачу заштиту!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.