НОВО ИГРАЛИШТЕ ЗА АПАТИНСКЕ МАЛИШАНЕ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Током претходне године у општини Апатин спровођен је програм популационе политике, а у склопу тог програма изграђено је још једно игралиште за децу на ливадици код „Алупласта“.

Заменица председника општине Апатин, Дубравка Кораћ је изразила велико задовољство што је изабрана баш ова локација, због великог броја деце која су и раније долазила на ову локацију како би проводила време у игри.

-Велики број деце станује овде у околини игралишта, али такође смо приметили да су се овде људи сами организовали и уложили своје време и у енергију како би направил поједине справе како би дечица имала где да проводе време.- изјавила је Кораћева.

Заменица председника општине Апатин је додала да је у склопу истог пројекта уређено и зеленило, а да ће се у наредном периоду урадити и пратећи мобилијар у виду канти за смеће и клупа за седење.

Ово је један од примера да се оваква игралишта не морају искључиво налазити у самом центру града већ да и периферија, као и села апатинске општине заслужују оваква места на којима ће деца и њихови родитељи или баке и деке проводити време у природи.

ФОНО Дубравка Кораћ

1 thought on “НОВО ИГРАЛИШТЕ ЗА АПАТИНСКЕ МАЛИШАНЕ

  1. ПРЕЛИЈЕП ДЕЧАК НА ЉУЉАШКИ,ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ ЗА СВЕ!!!! БРАТ АЦО ИЗ ЧИКАГА.ЖИВЈЕЛА СРБИЈА!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.