НОВА ЗАЈЕДНИЧКА АКТИВНОСТ АПАТИНСКОГ КЛУБА ЗА СТАРЕ И ЦРВЕНОГ КРСТА (ФОТО)

APATIN DRUŠTVO VESTI

У апатинском Клубу за старе организована је акција бесплатног мерења крвног притиска и нивоа шећера у крви. Ова активност одржана је захваљујући сарадњи са Црвеним крстом Апатин, а осим мерења притиска и шећера, члановима Клуба дате су и сугестије на који начин, кроз здраву исхрану и физичку активност, могу да буду здрави.

Испред Црвеног крста, са члановима Клуба је разговарала и мерила им притисак и шећер, Белинда Опачић, заједно са још три младе волонтерке.

Подсећамо, Клуб за старе у Апатину окупља сва стара и одрасла лица са територије општине Апатин, а која живе у својим домовима. У клубу се од понедељка до четвртка од 16 до 20 сати може учествовати у различитим активностима, користити бесплатан интернет, прочитати дневна штампа или просто дружити уз чај и кафу. Неколико пута месечно Клуб организује, у сарадњи са удружењима, организацијама, школама итд различите врсте радионица.

Чланство у Клуб је потпуно бесплатно и позив за нове чланове увек је отворен. Просторије Клуба су изграђене у оквиру Дома за старе и пензионере Апатин, али Клуб делује самостално, са улазом из Загребачке улице.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *