НОЕМИ, МИЛИЦА И ЛАРА ИЗБОРИЛЕ ПЛАСМАН У ФИНАЛЕ ПОЈЕДИНАЧНОГ ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ У КУГЛАЊУ ЗА КАДЕТКИЊЕ

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Куглашки савез Србије је претходног викенда на куглани у Бачкој Тополи организовао први круг Појединачног првенства Србије у куглању за кадеткиње и кадете рођене од 1. јула 2004. до 30. јуна 2008. године, а из Женског куглашког клуба “Апатин” је на овом такмичењу учествовало шест младих куглашица.

Међу осам најбољих девојчица које су избориле директан пласман у финале појединачног првенства државе су ушле Ноеми Хеђбели са 505 оборених чуњева (као другопласирана), Милица Медић са 494 (као петопласирана) и Лара Ленђел (као осмопласирана), која је оборила 468 чуњева.

Ања Куруц са свега једним обореним чуњем мање од своје клупске другарице Ларе Ленђел и Милана Милеуснић која је остварила резултат од 455 чуњева су заузеле девето и десето место, па су аутоматски прве резерве за финале и у случају да неко од првих осам куглашица одустане од учешћа, заузимаће њихова места на финалном турниру. Милица Пауковић је са 417 оборених чуњева заузела тринаесто место.

Финале појединачног првенства за кадете и кадеткиње ће бити одржано 6. новембра 2022. године, на куглани “Бање Јунаковић”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *