НОЋАС УКРАДЕН КОМБИ “ЕНТЕРИЈЕР ПУАЧА”

APATIN HRONIKA VESTI

У Апатин је ноћас украден комби “Рено мастер” власништво породице Пуача, а материјална штета износи 500 000 динара, каже за радио Дунав власник, Никола Пуача.

Возило је било паркирано испред куће, у улици Станка Опсенице на броју 29, а последњи пут је виђено један сат иза поноћи када је такси возило довезло путнике у улицу, сведочи власник.

– Поред нашег комбија било је паркирано још једно теретно возило, молерског предузећа којим комшија долази са посла. Не знам да ли су покушали украсти било које, па су успели са мојим?- Ништа нисмо чули, па није јасно на који начин су лопови украли возило. Пуача каже да је на комбију био проблем са бравицом за паљење која је требала бити замењена претходних дана, али је због обима посла одлагао одлазак код мајстора.

– Заиста је било тешко покренути возило, не знам како су лопови решили тај проблем. Горива је према његовим речима такође било мало, недовољно за одлазак до оближњег Сомбора, удаљеног 20 километара. Пуача је данас на посао опремања малопродајног објекта у Врбасу кренуо возилом које му је уступио пријатељ.

– Имамо договорен посао на опремању радње у Врбасу, па смо јутрос кренули са позајмљеним возилом. Сва срећа па у комби нисмо утоварили намештај који смо израдили за купца. Остали би и без њега, закључује Никола.

Према његовој изјави у комбију се налазио и део столарског алата, не велике вредности. Укупна штета је око пола милиона динара.

Пуачи је губитак возила посебно тешко пао јер га је наследио од оца Петра, оснивача предузећа који је након вишемесечне борбе изгубио битку с раком. Сутра ће породица обележити годишњицу његове смрти.

Никола се нада да ће полиција пронаћи возило.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *