NEDOVRŠENI OBJEKAT GPP MARKO OREŠKOVIĆ U ULICI SRPSKIH VLADARA DOBIO VLASNIKA

APATIN EKONOMIJA VESTI

Nedovršeni poslovno-stambeni objekat preduzeća GPP Marko Orešković u stečaju koji se nalazi u ulici Srpskih Vladara br 26 u Apatinu prodat je 16. avgusta 2017. godine pred državnom Agencijom za licenciranje stečajnih upravnika, kupcu iz Stare Pazove inače jedinom zainteresovanom koji se javio na ovaj oglas.

Kupac  je prema oglasu Agencije pazario nedovršeni objekat u ulici Srpskih vladara, na kat. par. br. 2937, upisanu u lisu nepokretnosti br. 82 KO Apatin, kao vanknjižnu svojinu za nešto više od osam miliona dinara, koliko je bio minimalni iznos za razmatranje ponuda.

Agencija je u oglasu, javnim prikupljanjem ponuda želela da proda kompletnu nepokretnu imovinu nekadašnje holding kompanije iz Apatina. Kako je navedeno u pozivu Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, na prodaju su bila i tri sprata u poslovnoj zgradi u Ulici Svetog Save 8 u Apatinu ukupne površine od 350 kvadratnih metara, pomoćne prostorije od 100 kvadrata na istom placu. Za ovaj deo preduzeća nije bilo zainteresovanih, iako je minimalna tražena cena iznosila samo dva miliona dinara.

Ovim je stavljеna tačka na agoniju i problem nedovršenog objekta ove kompanije koji je naruživao gradsko jezgro i koji je neretko bio predmet političkih predbacivanja na lokalu. Za problem koji traje skoro dve decenije i za čijim rešenjem se isto toliko tragalo došao je kraj, novi vlasnik je saznajemo ozbiljan i sposoban da veoma brzo završi objekta što potvrđuju i radovi na krčenju otpada i šipražja koji se obavljaju ovih dana na parceli.

marko oreskovic, zgrada u glavnoj ulici, centar, prodaja (6) marko oreskovic, zgrada u glavnoj ulici, centar, prodaja (1) marko oreskovic, zgrada u glavnoj ulici, centar, prodaja (4) marko oreskovic, zgrada u glavnoj ulici, centar, prodaja (2) marko oreskovic, zgrada u glavnoj ulici, centar, prodaja (3) marko oreskovic, zgrada u glavnoj ulici, centar, prodaja (5)