НАРЕДНИХ ДАНА СВЕ ТОПЛИЈЕ! ДНЕВНЕ ТЕМПЕРАТУРЕ ЋЕ БИТИ У ДВОЦИФРЕНОМ ПЛУСУ

APATIN DRUŠTVO VESTI

После хладног јутра и преподнева, данас после подне се у већем делу земље очекује претежно сунчано. Јутарња температура испод нуле, највиша дневна од 3 до 9 степени

Сутра током јутра ће бити слабог, понегде и умереног мраза, а у нижим пределима местимично је могућа магла или ниска облачност. Током дана ће бити претежно сунчано. Најнижа температура ће бити од -8 до -1, а највиша од 4 до 9 степени.

У суботу се очекује променљиво облачно и топлије са сунчаним периодима. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни. Најнижа температура од -5 до -1, а највиша од 7 до 11 степени.

За недељу метеоролози најављују умерено до потпуно облачно време, понегде са слабом кишом, а на високим планинама са слабим снегом. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни. Најнижа температура од -1 до 5, а највиша од 7 до 13 степени.

Прогноза времена за пет дана (од 27.01.2020. до 31.01.2020.)

У понедељак умерено до потпуно облачно, понегде са слабом кишом, а на високим планинама са слабим снегом. Затим суво са сунчаним периодима и топло са дневном температуром око и изнад просека за овај период године.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.