NAJLEPŠE BAŠTE: RAJ U KUĆI RADAKOVIĆA

APATIN DRUŠTVO VESTI

Već na samom ulazu u porodičnu kuću Radaković, u ulici Svetog Save, poseticu zastaje dah od lepote uređenog prednjeg dvorišta. Orginalne ručno od kamena rađene vaze u kojima svojom lepotom pleni održavano cveće. A tek posetilac ostaje zapanjen kad pređe u drugi deo, ili kako zovemo popularno donje dvorište, u kome je bukvalno pravi mali kraljevski po lepoti Versajki vrt. A sve na oko 400 kvadratnih metara. I cveće, i fontana, i ljuljaška na travnatom delu…

Uostalom sve narečeno mogu potvrditi priložene fotografije.

-Ovaj vrt održava moja majka Radojka. Provodi tu gotovo ceo dan jer joj uređenje ovog prostora prija. Mi muški smo se potrudili da ugradimo u sve oko 120 kubika kamena ali po njenoj kreaciji. Moja majka je trenutno na letovanju pa sam iskoristio priliku da je prijavim na konkurs Radio Dunava „Najlepše bašte 2018.“ a da ona to još ne zna. Prosto, želeo sam da se pridružimo akciji i da možda neko dobije neku ideju za uređenje svojih prostora-kaže Marko Radaković.

Novinarska ekipa je u ovom raju po sparnom danu provela nekoliko ugodnih trenutaka napajući se mirisima a oči lepotom.

I da podsetimo. Šaljite svoje predloge sve do Ribarskih večeri kada će sponzori dodeliti nagrade vlasnicima tri najlepše bašte u gradu.

1 thought on “NAJLEPŠE BAŠTE: RAJ U KUĆI RADAKOVIĆA

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *