Najnovije vesti
Početna » VESTI » APATIN » NAJLEPŠE BAŠTE: RAJ U KUĆI RADAKOVIĆA
NAJLEPŠE BAŠTE: RAJ U KUĆI RADAKOVIĆA

NAJLEPŠE BAŠTE: RAJ U KUĆI RADAKOVIĆA

Već na samom ulazu u porodičnu kuću Radaković, u ulici Svetog Save, poseticu zastaje dah od lepote uređenog prednjeg dvorišta. Orginalne ručno od kamena rađene vaze u kojima svojom lepotom pleni održavano cveće. A tek posetilac ostaje zapanjen kad pređe u drugi deo, ili kako zovemo popularno donje dvorište, u kome je bukvalno pravi mali kraljevski po lepoti Versajki vrt. A sve na oko 400 kvadratnih metara. I cveće, i fontana, i ljuljaška na travnatom delu…

Uostalom sve narečeno mogu potvrditi priložene fotografije.

-Ovaj vrt održava moja majka Radojka. Provodi tu gotovo ceo dan jer joj uređenje ovog prostora prija. Mi muški smo se potrudili da ugradimo u sve oko 120 kubika kamena ali po njenoj kreaciji. Moja majka je trenutno na letovanju pa sam iskoristio priliku da je prijavim na konkurs Radio Dunava „Najlepše bašte 2018.“ a da ona to još ne zna. Prosto, želeo sam da se pridružimo akciji i da možda neko dobije neku ideju za uređenje svojih prostora-kaže Marko Radaković.

Novinarska ekipa je u ovom raju po sparnom danu provela nekoliko ugodnih trenutaka napajući se mirisima a oči lepotom.

I da podsetimo. Šaljite svoje predloge sve do Ribarskih večeri kada će sponzori dodeliti nagrade vlasnicima tri najlepše bašte u gradu.

Autor: Radio Dunav

Radio Dunav Apatin 98.7 Mhz

One comment

  1. Blaze Stojanovski

    Svaka CAst

Postavi komentar

Your email address will not be published.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top