NAJAVA FUDBALSKIH UTAKMICA ZA PREDSTOJEĆI VIKEND

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Fudbalski klub Bratstvo iz Prigrevice će u subotu na svom terenu odigrati utakmicu 22. kola Srpske lige Vojvodina u kojem će ugostit ekipu Borac iz Sakula. Bratstvo je i dalje u trci za plasaman u viši rang ali više nema prostora za kikseve pa će u subotu morati da daju maksimum kako bi savladali odličnu ekipu iz Sakula.

Meč između Bratstva i Borca počinje u 16 sati.

Fudbalerima Mladosti predstoji izuzetno važan meč u borbi za opstanak u Vojvođanskoj ligi. U subotu 15. aprila na stadionu kraj Dunava gostovaće OFK Vrbas koji je za jedno mesto bolje pozicioniran u odnosu na Apatince. Utakmica počinje u 16 sati.

Terekveš takođe u subotu gostuje u Kruščiću ekipi Mladosti. Svilojevčani se nalaze u odličnoj formi i od početka prolećnog dela ne znaju za poraz, pa se očekuju bodovi i sa gostovanju u Kruščiću. Utakmica počinje u 16 sati.

Klubovi iz Međuopštinske lige svoje mečeve igraju u nedelju na Vaskrs. Partizan iz Kupusine će kao domaćin odigrati meč protiv ekipe KFK Kula, Dinamo iz Sonte gostuje fenjerašu u Telečkoj, a Jedinstvo sa Ribareva je u ovom kolu slobodna ekipa. Svi mečevi počinju u 16 sati.