НА ПРВИ ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ “Rok&Etno fest” СТИЖУ НАЈВЕЋЕ РЕГИОНАЛНЕ ЗВЕЗДЕ

IZBOR IZ ŠTAMPE SVET VESTI

Спој рок и етно културе, препознатљив звук и добро позната музичка имена – све то доноси први Интернационални “Rok&Etno fest”.

Четири дана добре музике, али и разноврсног културно уметничког програма, у срцу приморја, Улцињу, окупиће славне рок групе попут “Тешке Индустрије”, “Генерације пет”, “Црвене јабуке”, “Краљевског апартмана”… Придружиће им се регионална звијезда Индира Форца – екс “Colonia”, несвакидашњи македонски састав “Бело копче” трибјут “Бијело дугме”, али и многи други извођачи из Србије, Босне и Херцеговине, Албаније, Косова, Хрватске и Сјеверне Македоније.

У модерно уређеном парку “Hajdari family public park” своје место ће, осим љубитеља доброг звука, наћи и поштоваоци уметности, ручних радова, моде, фолклора. Програмом фестивала су осим великих музичких концерата, предвиђени и наступи фолклорних група са Западног Балкана. Поред тога, биће одржан и сајам руктворина, модна ревија, као и етнографска изложба.

Први Интернационални “Rok&Etno fest” фест почиње 04. августа у 19 сати. Прве вечери фестивал наступа “Бело копче” трибјут “Бијело дугме”, а исте ноћи публику ће забављати Индира Форца – екс “Colonia”, “Тешка индустрија”, Биљана Ђошева, “Трилогy банд” и Адриан Љуљђурај. “Бело копче” трибјут “Бијело дугме” наступа и другог дана фестивала, као и “Тешка индустрија”, Биљана Ђошева и “Трилоџи бенд”. Осим њих, 05. августа на бину ће изаћи “Епилогy” и “Краљевски апартман”.

Трећи дан фестивала резервисан је за концерт “Генерације 5”, “Црвене јабуке”, као и састава “Фјола & банд”. Исте вечери публика ће још једном имати прилику да чује “Тешку индустрију” и “Epilogy”. Посљедњег дана догађаја наступа македонска музичка звијезда Схкумбин Исмаили, Пони, Кораб Шаћири, Сидорела Келменди. За крај, публика ће фестивал затворити хитовима “Тешке индустрије”, и још једном чути састав “Фјола & бенд”.

Први Интернационални “Rok&Etno fest” организује невладина организација “Глобус Арт” из Улциња, која иза себе има низ успешних културних манифестација одржаних у Улцињу али и широм Балкана.

Карте за догађај можете купити на интернет страници www.gigstix.me цена улазнице за једно вече је 9 еура, док карта за све четири вечери фестивала кошта 29 еура. Дане проведите на некој од прелепих плажа, а онда се спремите и дођите на најбољу забаву у граду. Време је за добри стари звук и нове успомене.

Више информација о фестивалу пронађите на званичним друштвеним мрежама

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *