НА ЈУЧЕРАШЊЕМ ХУМАНИТАРНОМ ТУРНИРУ ПРИКУПЉЕНО ВИШЕ ОД 200.000 ДИНАРА ЗА ДАНИЛА БАЛАЋА

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

У апатинској спортској хали јуче је одржан трећи по реду “Хуманитарни турнир Апатин”, на којем су учествовале 22 футсал екипе и 30 такмичара који су се надметали у шутирању тројки, а сав прикупљени новац је уплаћен за лечење младог Апатинца, Данила Балаћа. Организатор и овог хуманитарно-спортског догађаја је био млади Видан Јеротијевић, који је рекао да је учествовао неочекивано велики број екипа и нагласио да је јуче захваљујући добрим и племенитим људима прикупљено више од 200 хиљада динара.

-Шта рећи сем једно велико хвала свим учесницима турнира, а бројке оних који су се одазвали су сјајне. Захваљујем се и судијама Николићу, Десници и Мрђеновићу што су се одазвали и дошли да деле правду, свим добрим људима који су дошли да гледају и помогну Данилу, као и свима осталима који су на било који начин увеличали турнир. Велика захвалност иде Слободану Обрадовићу (Баћи), управнику хале, који ми је омогућио да организујем ово и који ми је много помогао. Што се тиче новца, на рачун сам уплатио укупно 184.920 динара, још када урачунамо котизацију екипе “FLASH SRB” од 20.000 динара, током турнира је саупљено укупно, за мене неочекивана и невероватна цифра од 204.920 динара. Још једном хвала свима, показали сте какви сте људи, а на овом турниру сви су победници, закључио је Видан.

Ипак, треба напоменути да је у футсалу прво место освојила екипа “Јунајтед”, друго “2RPPZ”, а треће “АСМ Ковачевић”.

У шутирању тројки најбољи је био Стефан Дамјановић, друго место је припало Марку Радмановићу а трећи је био Никола Бецин.

Сви који нису били у могућности синоћ да дођу у халу а желе да помогну Данилу, то могу учинити слањем СМС поруке са текстом 1364 на број 3030.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *