НА ХУМАНИТАРНОМ КОНЦЕРТУ ЗА СВЕТЛАНУ ПРИКУПЉЕНА 91.000 ДИНАРА

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI

На хуманитарном концерту, који је синоћ одржан на главној улици у Апатину за лечење наше сугтрађанке Светлане Мирковић прикупљенa је 91.000 динара.

Акцију је иницирао Јосип Чапо, фронтмен апатинског бенда “Fish Vibe” који је за само три сата уличног перформанса у кутији гитаре прикупио 82 хиљаде динара, њима се прикључио и угоститељски објекат “Нептун” који се донацијом од 9000 динара одрекао зараде од продаје пића.


Да се помогне Светлани која се боре против тешке болести, “Fish Vibe” су синоћ подржале и млађе колеге, Апатинке Ена Ђорђевић, Зорана Мрђа и Софија Бујић које су наступиле са неколико нумера. Бројни пријатељи, музичари и грађани синоћ су показали велику солидарност и жељу да наша суграђанка Светлана победи опаку болест, о томе сведочи и прикупљена свота новца.

За Светланино лечење у Бечу које је заказано за 7. октобар, потребно је још око 25.000 евра.
Помоћ се може извршити уплатом на њен рачун (динарски: 160-6000000043015-14 и девизни: 160600000004304715) или лицититацијом за њу у Фејсбук групи „Буди хуман”.

Новац се може донирати и слањем СМС поруке: 788 на 3030.

У суботу ће се у Сомбору одржати Хуманитарни базар са кога ће сва средства бити уплаћена за Светланино лечење. Базар ће се одржати испред ДМ-а, на главној улици, са почетком у 9 часова.

У недељу ће се одржати трећи Хуманитарни базар у Апатину, овај пут на паркингу апатинске пијаце. Организатор, Туристичка организација, позива суграђане да у што већем броју посете овај базар.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *