МУП РАСПИСАО КОНКУРС ЗА ПРИЈЕМ ГРАЂАНА У САЈ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Министарство унутрашњих послова Републике Србије расписало је јавни конкурс за похађање селекционе обуке за Специјалну антитерористичку јединицу (САЈ) на који, по први пут у 40 година дугој традицији постојања ове јединице, могу конкурисати грађани Републике Србије који нису припадници МУП-а.

Конкурс је отворен до 10. јуна, а услови за пријем у ову елитну јединицу подразумевају позитивну безбедносну проверу, као и одговарајуће психофизичке способности. Укупно 15 најбољих кандидата који прођу селекциону обуку постаће део ове специјалне јединице полиције.

Право учешћа на конкурсу имају држављани Србије, који су пунолетни и нису старији од 24 године, имају пријављено пребивалиште на територији Београда, завршену најмање средњу школу, возачку дозволу Б категорије и нису осуђивани.

Образац пријаве и неопходну документацију, коју је потребно поднети уз пријаву, као и све друге информације везане за конкурс заинтересовани кандидати могу преузети са сајта Министарства унутрашњих послова www.mup.gov.rs.

Пријаве на конкурс, са пратећом документацијом, могу се поднети до понедељка, 10. јуна 2019. године на адресу Министарство унутрашњих послова, Сектор за људске ресурсе, Булевар Зорана Ђинђића 104, Нови Београд са назнаком – „За јавни конкурс за радно место „специјалац““.

Искуство стицано деценијама и програм обуке сачињен по узору на светске антитерористичке јединице, сврстале су САЈ у једну од најелетнијих јединца, која је спремна да изврши најсложеније задатке у очувању безбедности и заштити Републике Србије и њених грађана.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.