„МЛАДОСТ“ У СЕЗОНУ УЛАЗИ СА НОВИМ ТРЕНЕРОМ! ПРЕМИЈЕРА У СУБОТУ, НА СТАДИОНУ КРАЈ ДУНАВА

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Овог викенда почиње ново првенство у Војвођанској фудбалској лиги – Север, а једини представник општине Апатин у овом такмичењу је као и прошле године, ОФК „Младост“. Апатинци су претходну сезону завршили на високом петом месту, а највећу промену током лета клуб је претрпео у стручном штабу. „Младост“ је напустио Слободан Бачић, а место првог тренера од њега је преузео Александар Кесић, који ће своје богато играчко искуство покушати да пренесе играчима. Кесић је у каријери играо за неколико суперлигашких клубова, а бранио је и боје репрезентације Србије.

Што се тиче играчког кадра, окосница тима је остала је иста. „Младост“ је напустио Тимар, а екипу су појачали Дамир Дулић и Немања Златковић, као и повратник Стефан Ожеговић. Део припрема је одрађен у Сокобањи, а одиграно је и неколико пријатељских утакмица. Екипа у нову сезону улази спремна и мотивисана, а прву утакмицу у новом шампионату „Младост“ ће одиграти пред својим навијачима. Апатинци ће у суботу, 17. августа 2019. године од 17 часова на стадиону крај Дунава угостити Врбас.

Из управе клуба позивају навијаче да дођу у што већем броју, како би поздравили екипу и играчима дали ветар у леђа за дугу сезону која је пред њима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.