MLADOST SA NOVIM POJAČANJIMA KREĆE U BORBU ZA OPSTANAK

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

OFK Mladost Apa je započela je pripremni perod u kome će glavni cilj biti da se dobro spreme za nastavak sezone ukojoj će se Apatinci boriti za opstanak. Na prozivci se pored starih igrača pojavilo i nekoliko novajlija koji će pokušati da podignu kvalitet fudbala i naprave rezultat koji će biti dostojan sjajnog imena nekada velikog superligaša.

-Imamo sasvim dovoljno vremena do početka drugog dela sezone, odnosno da se u ovih 7-8 nedelja maksimalno pripremimo. Prvenstveno treba da obratimo pažnju na odaziv igrača na treninzima i maksimalnu ozbiljnost kada je u pitanju odnos prema obavezama. Uslovi za pripreme su na početku bili zaista teški, hladno vreme i sneg su ubrzo zamenili sunčani i topliji dani, pa je sada mnogo lakše. Želja je da prvenstvo dočekamo spremni, zdravi i bez povreda. U prve dve nedelje sve je proteklo bez problema, a uskoro nas očekuju i prve pripremne utakmice”. – izjavio je trener Mladosti Zoran Stamenić

Za sada, kako smo najavili novi članovi Mladosti su Veljko Đumić i Dušan Mitrović. Pored njih novi fudbaleri apatinskog tima su i univerzalac Nenad Rakić, Milan Bukumirović i Aleksandar Savić, a traže se još dva do tri pojačanja na određenim pozicijama u timu, pre svega u defanzivi. Radu sa prvim timom su priključena i petorica kadeta, a neki igrači su napustili Mladost poput Ožegovića, Basarića i Cvijetića.

Prvi pripremni meč Mladost će odigrati u subotu 11. februara, ali još nije poznato ime protivnika.

Raspored ostalih pripremnih mečeva je sledeći:

15.02. – Bratstvo Prigrevica
18.02. – Stanišić
22.02. – Crvenka
25.02. – OFK Šikara
04.03. – Zadrugar Srpski Miletić

OFK MLADOST APA 2 OFK MLADOST APA 1