MLADOST NADIGRALA ZADRUGAR, STAMENIĆ POLAKO SKLAPA KOCKICE

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Na pomoćnom terenu Fudbalskog kluba Mladost u subotu je odigran prijateljski meč između domaćeg sastava i ekipe Zadrugara iz Srpskog Miletića koji je završen pobedom Apatinaca 2:1 (1:0).

Ovo je bio treći pripremni susret Mladosti pred početak drugog dela sezone 2017/18. u Vojvođanskoj ligi – grupa “Sever”, a u prethodna dva zabeležili su remi (Sloga Čonoplja 0:0) i trijumf (Polet Karavukovo 4:0).

Po izuzetno hladnom vremenu i teškom terenu Mladost je povela sredinom prvog poluvremena. Faber je sjajno asistirao Mandiću koji se odlično izborio za šansu i doveo svoj tim u vođstvo.

Ponovo je Faber bio asistent u drugom poluvremenu i pokazao da će biti veliko pojačanje u nastavku sezone, a iskusni Saša Jano je duplirao prednost “crvenih đavola”.

Sve što su gosti uspeli jeste da u poslednjem minutu meča postignu počasni pogodak za konačnih 2:1.

Do početka prolećnog dela sezone ostale su još dve nedelje, a Mladost će u prvom kolu drugog dela sezone gostovati u Bačkom Petrovcu.

Za Mladost su nastupali: Rašeta, Knežević, S. Rapaić, Rakić, Medić, Petreš, Stančević, Marin, Zorić, Faber i Mandić. Igrali su još: Đumić, M. Rapaić, Macanović, Jano, Bursać i Solać.

Rajko Bošković