МЛАДИ АПАТИНСКИ АТЛЕТИЧАРИ ОДЛИЧНИ У СПЛИТУ! ПОБЕДА МИЛИЦЕ ЗАНЗЕ И ЧЕТВРТО МЕСТО МИЛОША ДРЕКОВИЋА

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

У Сплиту је одржано велико међународно суперфинале спортских игара младих, а нашу земљу и општину су сјајно представљали млади апатински атлетичари Милица Занзе и Милош Дрековић. На овом изузетно јаком такмичењу чланица Атлетског клуба Апатин, Милица Занзе је освојила шампионску титулу у трци на 60 метара.

У истој дисциплини њен клупски друг, Милош Дрековић је у финалној трци освојио одлично четврто место.

Пулени тренера Бојана Томашевића, сјајним односом и борбеношћу су показали како се упорношћу и залагањем стиже до циља. Млади апатински атлетичари у наш град би требало да се врате у четвртак, 24. августа у вечерњим сатима.

У Сремској Митровици ће сутра, 21. августа бити одржан традиционални Летњи митинг пријатељства, на којем ће наступити једанаест малишана из Атлетског клуба Апатин, а учешће на митингу узела су и три млада члана Атлетског клуба Омладинац из Пригревице.

Наредног викенда 24. и 25. августа у Крушевцу се одржава Првенство Србије за сениоре и сениорке, где ће Атлетски клуб Апатин представљати три члана. Ђуро Борбељ ће учествовати у тркама на 3000 метара и 3000 метара са препонама, Мирослав Пешић у тркама на 3000 метара и 5000 метара, док ће Филип Демић наступити у трци на 800 метара.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.