МИСЛИЛИ ДА ОДЛАЗЕ НА РОЂЕНДАН- ПОРОДИЦА ИМ ПРИРЕДИЛА ИЗНЕНАЂЕЊЕ КОЈЕ ЋЕ ПАМТИТИ ДО КРАЈА ЖИВОТА

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI

МИЛЕ И МАРА РУЖИЋ ПРОСЛАВИЛИ 50 ГОДИНА БРАКА

У кругу породице и пријатеља супружници Мара и Миле Ружић из Апатина, синоћ су прославили редак јубилеј, 50 година брака.

Прославу златног пира овом дуговечном пару организовали су њихови најближи а да их раније нису обавестили о својим намерама.
Мара и Миле су мислили да долазе на прославу рођендана њихове снаје Горанке која их је позвала у ресторан Шаран, каже сестра Славка Мрђан.
Пар није знао да их у великој сали ресторана „Шаран“ уместо снаје и сина чека још 40 званица са поклонима и музиком. Изненађење је било потпуно а слављеници помало и изгубљени. Након првог шока, суза и грљења, заједничког фотографисања, славље је настављено у великом весељу.

Мара и Миле, обоје рођени Апатинци венчали су се 29. новембра 1969. године. Она је до одласка у пензију радила у апатинском Дому Здравља као медицинска сестра а Миле је читав радни век провео у Апатинској пивари. У педесет година брака у којем је било радости и љубави, али и пуно труда и рада, подигли су двоје деце, сина Недељка и ћерку Жељку, од којих имају четверо унучади.

Породица каже како је њихов брак пун љубави и поштовања који имају једно за друго. – Имали су у браку и весеља и туге, али и много поштовања и љубави према једном другоме па би се могло рећи да је то тајна њиховог брака – истакао је син Недељко.

1 thought on “МИСЛИЛИ ДА ОДЛАЗЕ НА РОЂЕНДАН- ПОРОДИЦА ИМ ПРИРЕДИЛА ИЗНЕНАЂЕЊЕ КОЈЕ ЋЕ ПАМТИТИ ДО КРАЈА ЖИВОТА

  1. Честитке бившим, додуше мало даљим комшијама (Миће Радаковића – Владе Ћетковића) за изузетан јубилеј, као и њиховим наследницима за фантастичан гест…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.