MIROSLAV VASIN POSETIO APATINSKE DEMOKRATE I NAJAVIO POČETAK PREDIZBORNE KAMPANJE

APATIN DRUŠTVO POLITIKA SOMBOR SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

Tokom današnje posete Apatinu, Miroslav Vasin, predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke , u obraćanju medijima najavio početak predizborne kampanje.Miroslav Vasin, posetio Apatin,februar 2015

Miroslav Vasin , predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke , večeras je na konferenciji za novinare u prostorijama Opštinskog odbora u Apatinu najavio početak predizborne kampanje koju će ova partija voditi za predstojeće lokalne i pokrajinske izbore.Prema njegovim rečima , Demokratska stranka je u protekloj godini izdržala sve pokušaje opozicije da destabilizuje vladajuću koaliciju i izazove prevremene izbore u Pokrajini.

-Sigurno je da smo izdržali u proteklih godinu dana sve napade i nasrtaje Srpske napredne stranke na pokrajinsku vlast koja nije birala sredstva kako bi ostvarila svoj cilj.Uspeli smo da im odgovorimo i da ih politički pobedimo. Preostaje nam da u ovoj godini napravimo suštinske korake koji će stvoriti uslove za izbornu pobedu u 2016 , to podrazumeva izradu plana delovanja za svaki opštinski odbor , procenu koalicionih potencijala kroz analizu odnosa u svakoj lokalnoj samoupravi jer pored pokrajinskih , očekuju nas i lokalni izbori – istakao je Vasin.

On je najavio da će ova stranka u 2015 godini pojačati komunikaciju sa biračima kako bi im iznela osnove svog programa a uskoro bi trebali biti predstavljeni i kandidati ove partije za pozicije predsednika i odbornika u opštinama i gradovima kao i oni za poslanike u Skupštini AP Vojvodine .

– Demokratska stranka će vrlo brzo ponuditi kandidate za sve nivoe vlasti u Pokrajini.Suština našeg delovanja će biti i promocija vlade u senci čiji će sastav uskoro predstaviti predsednik stranke, dr Bojan Pajtić- rekao je Vasin na kraju.

Apatin je jedno od retkih mesta u Srbiji u kojima Demokratska stranka učestvuje u vlasti ili čini vladajuću koaliciju. Vrtoglava popularnost SNS-a koja je rasla proteklih godina nekako je zaobišla naš grad pa je tako na lokalnim izborima koji su održani 2012 godine , DS osvojio 6 a SNS samo 2 odbornička mesta u lokalnoj skupštini.Hoće li novi izbori doneti i nove rezultate ostaje da se vidi.Prema najavama iz Demokratske stranke , u kampanju se ovaj put kreće ranije nego ikada do sada , što bez sumnje garantuje uzbudljivu predizbornu godinu.

Miroslav Vasin, posetio Apatin,februar 2015 Miroslav Vasin, posetio Apatin,februar 2015 Miroslav Vasin, posetio Apatin,februar 2015