MILUTIN MAČKIĆ NOVI PREDSEDNIK FK “MLADOST”

APATIN DRUŠTVO SPORT VESTI

Posle ostavke Zorana Ćuluma, dosadašnjeg  predsednika FK”Mladost”, na skupštini koja je održana u prostorijama Veća Saveza sindikata izabran Milutin Mačkić. Odluku o izboru novog predsednika i članova UO jednoglasno doneli svi članovi skupštine.

Nakon finansijskog i izveštaja o radu,  Zoran Ćulum je podneo ostavku, usledilo je glasanje za novog predsednika i članove UO. Jednoglasnom odlukom prisutnih članova odlučeno je da Milutin Mačkić postane novi predsednik.

Dosadašnji predsednik kluba Zoran Ćulum u obrazloženju ostavke istakao da za 2,5 godine koliko je vodio klub nije uspeo da postigne stabilne izvore finansiranja.  

U Upravni odbor kluba jednoglasno su izabrani : Milutin Mačkić, Željko Džakula, Rade Bubulj, Željko Zorić i Rade Čugalj.

Nakon izbora, Milutin  Mačkić  je predstavio plan za 2014. godinu.

20140201_104855

Glavni cilj je da ove godine zadržimo visoku poziciju na tabeli i obezbedimo ulazak u viši rang takmičenja.Osnovni problem sa kojim se moj prethodnik suočavao je nedostatak finansijskih sredstava.Upoznat sam sa svim problemima  kluba  i pokušaću da svoje iskustvo iz privrede primenim u vođenju kluba.Smatram da će u mom radu biti presudan odnos lokalne samouprave prema klubu posebno u rešavanju finansijskih problema, dodao je Mačkić.

Mladost se trenutno nalazi na trećoj poziciji PFL–Sombor sa 35 osvojenih  bodova.Prvu utakmicu u nastavku prvenstva Apatinci igraju sa ekipom “Graničar” u  Gakovu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *