Najnovije vesti
Početna » VESTI » APATIN » MILKA NIKŠIĆ: CILJEVI SU UVEK VIŠI, ALI ZADOVOLJNA SAM PROTEKLOM SEZONOM
MILKA NIKŠIĆ: CILJEVI SU UVEK VIŠI, ALI ZADOVOLJNA SAM PROTEKLOM SEZONOM

MILKA NIKŠIĆ: CILJEVI SU UVEK VIŠI, ALI ZADOVOLJNA SAM PROTEKLOM SEZONOM

Kada se govori o rukometnom sportu u Prigrevici primetno je da je u prethodnih nekoliko godina urađeno dosta na osnivanju rukometne škole za najmlađe u okviru Rukometnog klub PIK iz Prigrevice, pa je sada broj dečaka i devojčica koji uče ovu veštinu veći od 60. Sa velikim brojem polaznika i ozbiljnim radom došli su uspesi ekipe, ali i veliki broj indvidualnih priznanja kojih ne manjka u vitrinama ovog kluba iz Prigrevice.

Seniorski tim je uspeo u primarnom cilju, a to je opstanak u Drugoj ligi grupa Sever iako je odluka o tome pala u poslenjem kolu nakon pobede u Alibunaru.

Danas je radio Dunav posetila Milka Nikšić, trener Rukometnog kluba PIK iz Prigrevice i za naše slušaoce govorila o minuloj sezoni sa seniorima, kao i mlađim kategorijama, o planovima za budućnost i o tome koliko joj sve obaveze oduzimaju vremena.

-Moja očekivanja su uvek veća, ali zbog povreda nekoliko igrača smo završili tu gde jesmo, a to je 10. mesto na tabeli. Utakmica u Alibunaru je bila odlučujuća i moram da pohvalim momke da su pronašli snage nakon duge i iscrpljujuće sezone i uspeli da pobede i obezbede opstanak. – rekla je Milka Nikšić.

Milka je dodala da ostaje žal što se u kategoriji M12 na Državnom prvenstvu u Bačkoj Palanci nije uzela medalja, ali da će i naredne godine u ovo takmičenje krenuti sa najvišim ciljem.

Razgovor sa Milkom Nikšić možete poslušati na talasima radio Dunava u 16 sati i 30 minuta ili na linku ispod.

Autor: Čedomir Milojević

Postavi komentar

Your email address will not be published.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top