MILKA NIKŠIĆ: CILJEVI SU UVEK VIŠI, ALI ZADOVOLJNA SAM PROTEKLOM SEZONOM

APATIN RUKOMET SPORT VESTI

Kada se govori o rukometnom sportu u Prigrevici primetno je da je u prethodnih nekoliko godina urađeno dosta na osnivanju rukometne škole za najmlađe u okviru Rukometnog klub PIK iz Prigrevice, pa je sada broj dečaka i devojčica koji uče ovu veštinu veći od 60. Sa velikim brojem polaznika i ozbiljnim radom došli su uspesi ekipe, ali i veliki broj indvidualnih priznanja kojih ne manjka u vitrinama ovog kluba iz Prigrevice.

Seniorski tim je uspeo u primarnom cilju, a to je opstanak u Drugoj ligi grupa Sever iako je odluka o tome pala u poslenjem kolu nakon pobede u Alibunaru.

Danas je radio Dunav posetila Milka Nikšić, trener Rukometnog kluba PIK iz Prigrevice i za naše slušaoce govorila o minuloj sezoni sa seniorima, kao i mlađim kategorijama, o planovima za budućnost i o tome koliko joj sve obaveze oduzimaju vremena.

-Moja očekivanja su uvek veća, ali zbog povreda nekoliko igrača smo završili tu gde jesmo, a to je 10. mesto na tabeli. Utakmica u Alibunaru je bila odlučujuća i moram da pohvalim momke da su pronašli snage nakon duge i iscrpljujuće sezone i uspeli da pobede i obezbede opstanak. – rekla je Milka Nikšić.

Milka je dodala da ostaje žal što se u kategoriji M12 na Državnom prvenstvu u Bačkoj Palanci nije uzela medalja, ali da će i naredne godine u ovo takmičenje krenuti sa najvišim ciljem.

Razgovor sa Milkom Nikšić možete poslušati na talasima radio Dunava u 16 sati i 30 minuta ili na linku ispod.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.