МИГРАНТИ У СОМБОРУ ПРЕМЛАТИЛИ ЛОПОВА (ВИДЕО)

APATIN HRONIKA SOMBOR SRBIJA SVET VESTI

Један мушкарац је лакше повређен у јучерашњем сукобу миграната, који се догодио око 14:30 часова, у улици Лазе Kостића у близини “Кока-кола” парка и хотела “Слобода”.

Према незваничним информацијама, сукобу је претходио покушај пљачке, у којој је мигрант који месецима борави у Сомбору мигранткињи отео кесу са намирницама. Несрећна жена је према речима очевидаца трчала за лоповом и молила за помоћ, а овај је бежећи стигао до такси станице где је покушао сести у прво слободно возило.

На његову несрећу управо је парк испред хотела “Слобода” и такси станице место на којем се његови сународњаци окупљају у великом броју. Чувши њено запомагање, двадесетак миграната је зауставило такси возило и покушало да извуче лопова напоље. Након што у томе нису успели, неки од њих су ушли у аутомобил како би га савладали, док су други ударце упућивали кроз отворена врата и прозоре.

Таксиста је немо стајао, не знајући како да реагује. Призором су били затечени и бројни пролазници од који су неки извадили мобилне телефоне, како би забележили овај инцидент.

Полиција и Хитна помоћ нису стигле да изађу на интервенцију. Према незваничним информацијама, неуспешни лопов се касније појавио на месту где је само пар сати раније учествовао у обрачуну. Поново је дошло до свађе и препирања али овај пут без туче. Овај мигрант се у Сомбору представља као Палестинац и често својим понашањем упада у невоље.

1 thought on “МИГРАНТИ У СОМБОРУ ПРЕМЛАТИЛИ ЛОПОВА (ВИДЕО)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *