МЕЛИТИ КОСАНОВИЋ ДВЕ ЗЛАТНЕ МЕДАЉЕ У МОСТАРУ

APATIN OSTALI SPORTOVI SOMBOR SPORT VESTI

Протеклог викенда У Мостару, БиХ, одржан је Светски Фестивал Спорта у организацији Светске Фитнес Федерације (WFF), а један од најзначајнијих делова било је такмичење у спортовима снаге, бодибилдингу и фитнесу.

Учесници су дошли из многих земаља, укључујући Америку, Словачку, Турску, Чешку и Француску, Бугарску, републике бивше Југославије, Хрватску, Црну Гору и Македонију, а Мелита Косановић из Апатина, била је једини представник Србије на овом престижном такмичењу.

Она је наступила у спорт моделу и физикс категорији, где је освојила апсолутно прво место у категорији жене старије од 35 година и златну медаљу у категорији спорт бикини.

Овај резултат омогућује Мелити директну квалификацију за велико такмичење “Universe” у Лас Вегасу, што је додатно признање њеном раду и труду. Мелита је истакла да је за овакве резултате била посвећена ригорозним припремама у последњих четири месеца, фокусирајући се на исхрану, тренинге и своју вољу.

Поред својих спортских резултата, Мелита Косановић дели важну поруку младима да се, иако можда неће бавити професионално фитнесом, рекреирају и воде здравији начин живота, истражујући границе свог тела и разумевајући колико су јаки без обзира на године.

Мелита такође пружа персоналне тренинге и може се контактирати преко свог Инстаграм профила, где дели своје искуство и мотивише друге да постигну своје фитнес циљеве. Успех у Мостару додатно потврђује њен статус једне од најбољих у региону.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *